KR | Klankbordgroep Rijonderwijs
Van rijscholenbranche naar rijonderwijssector

 
De volgende partijen komen voor het autorijonderwijs, als ketenpartij in aanmerking.

 

  1. Onderwijsinstelling die de focus en visie heeft op rijdend of voortbewegend onderwijs en perspectief biedt aan andere ketenpartijen.
  2. Opleidingsinstituten die de focus en visie hebben op commerciële doeleinden, bedrijfsmatige activiteiten, klantenbediening en het verzorgen van rijinstructeursopleidingen voor de WRM.

  3. Rijscholen die de focus en visie hebben op commerciële doeleinden, bedrijfsmatige activiteiten, klantenbediening en het verzorgen van rijopleidingen voor het CBR.

  4. Brancheorganisaties die de focus en visie hebben op het nastreven van belangen die vanuit de gedachte van hun leden ontstaan.

  5. Exameninstituten die de focus en visie hebben over hun organisatiecultuur, ontwerpen van meetbare toetsingsystemen en het afnemen van examens.

 

Je hoeft voor KR en het rijonderwijs geen stakeholder te zijn. Iedereen en alle bijdragen zijn welkom, zolang er maar gestreefd wordt naar verkeersveiligheid en het verbeteren daarvan.

 
 
Elke bezoeker van deze website wordt geacht kennis te nemen van de gebruiksvoorwaarden van Dutch Lapétus. Het raadplegen van deze website betekent dat de bezoeker deze gebruiksvoorwaarden begrijpt, aanvaardt en erdoor gebonden is.